سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: به دامدار خسارت دیده کردکویی قول دادیم بخشی از خسارت وارد شده را جبران کنیم.
انتشار کلیپی از تلفات سنگین دام در یکی از گله های روستای چمن ساور کردکوی که طی دو روز اخیر در فضای مجازی دست به دست می شد قلب هر انسانی را به درد می آورد، موضوع از جایی دردناک تر می شود که یک سر آن به کمبود نهاده های دامی و کوتاهی و سهل انگاری برخی مسئولان در توزیع آن برمی گردد.
به اذعان این دامدار خسارت دیده گرسنگی و نبود علوفه کافی دام های او را به کام مرگ کشانده و دسترنج چندین ساله او را یک شبه به باد داده است، پس از انتشار این کلیپ «علی محمد زنگانه»، استاندار گلستان جهت برخورد با عاملان کوتاهی عرضه خوراک دام دستور ویژه صادر کرد.
وی تأکید کرد: هرگونه کوتاهی از سوی هر مقامی در زمینه عدم تخصیص خوراک دام به پرورش دهندگان محلی با توجه به بارش سنگین برفی که در این منطقه طی هفته های اخیر رخ داده است، پذیرفته نیست
استاندار گلستان با بیان اینکه یقیناً با مسببین این حادثه برخورد قاطع خواهد شد و اگر کوتاهی مسئولین امر اثبات شود، عزل خواهند شد، تصریح کرد: باید خسارت صورت گرفته برآورد و هرچه سریعتر جبران شود، در سال پشتیبانی و مانع زدایی از تولید، این گونه کوتاهی ها، نابخشودنی است و دولت بر حمایت از تولیدکنندگان تاکید دارد.
با دستور استاندار گلستان تیمی متشکل از سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار، سرپرست بازرسی استانداری و مدیر کل جهاد کشاورزی استان از حادثه تلف شدن دام در یکی از روستاهای توابع شهرستان کردکوی بازدید کردند.
سید محمد دهنوی پس از بازدید در روستای کوهستانی چمن ساور کردکوی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به علل ماجرای تلف شدن دام اظهار کرد: این دامدار علوفه لازم برای مواقع خاص و بحرانی را به اندازه کافی ذخیره نکرده بود، از طرفی کمبود نهاده های دامی و توزیع تدریجی موجب خسارت به این دامدار شده است که به دستگاه های مختلف دستور دادیم گزارشات خود را تکمیل کنند تا در این خصوص تصمیمات لازم اخذ شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان افزود: همچنین به دامدار خسارت دیده قول دادیم که بخشی از خسارت وارده را جبران کنیم.
«محمدباقر مولایی فر»، فرماندار کردکوی نیز در این باره گفت: نهاده های دامی به موقع تزریق نشده است، از طرفی بارش سنگین برف و مسدود شدن جاده ها موجب نرسیدن نهاده های دامی به روستا شده که همین مسئله چنین اتفاقی را رقم زده است.
گفتنی است؛ هفت دامدار با وجود دو هزار و ۳۰۰ رأس دام در نیمه دوم سال در این منطقه کوهستانی سکونت دارند و به دور از هیاهوی زندگی ماشینی و عصر تکنولوژی روزگار میگذرانند.