ایرنا – مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان با اشاره به فراهمشدن شرایط مطلوب صادرات کالا از گلستان و توسعه دیپلماسی اقتصادی با همسایگان گفت: در دولت سیزدهم ۴۱۷ میلیون دلار کالا از گلستان به ۳۳ کشور صادر شد که از این تعداد ۱۰ کشور اروپایی، ۲ کشور هدف آفریقایی و مابقی آسیایی و از کشورهای همسایه بودند
به گزارش مردم گلستان، درویشعلی حسنزاده روز شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ارزش صادرات این کالاها در مجموع ۴۱۷ میلیون دلار و نشان دهنده ظرفیت بالای گلستان برای تسخیر بازار کشورهای هدف است.
حسن زاده در ادامه گفت: صادرات کالای تجار و بازرگانان گلستانی نسبت به مدت مشابه به لحاظ ارزشی ۶۵ درصد و به لحاظ وزنی ۲۰ درصد رشد داشت.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان بیان کرد: چشمانداز ترسیمشده صادرات کالا از گلستان تا پایان سال ۱۴۰۴، صادرات ۵۰۰ میلیون دلار است.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از صنایع خرد و کوچک، صنایع خانگی و روستایی ۶۳۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به ۴۲ واحد تولیدی صنعتی روستایی پرداخت شد و زمینه اشتغال ۲۵۵ نفر فراهم گردید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: در مدت فعالت دولت سیزدهم طی ۲۲ ماه ۶۲ واحد تولیدی به چرخه تولید برگشت.
حسنزاده به دیگر اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم برای کمک به رونق اقتصادی و اشتغال گلستان اشاره کرد و گفت: طی ۲۲ ماه فعالیت دولت سیزدهم، ۷۳۷ فقره جواز تاسیس صنعتی برای توسعه حوزه صنعت به ارزش سرمایهگذاری ۳۰۲ هزار و ۴۳۴ میلیارد ریال صادر شده که با راه اندازی این واحدها، بیش از ۱۹ هزار فرصت شغلی ایجاد شده و یا خواهد شد.
حسنزاده گفت، با فعالیت مجدد این واحدهای صنعتی، ۶۵۰ نفر به شغلهای خود برگشتند و ۹ هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال سرمایه راکد احیا گردید.
حمایت از توسعه واحد تولید داروهای خاص
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: این اداره کل از تنها واحد تولیدی داروهای خاص در استان حمایت همه جانبه خواهد کرد.
حسن زاده افزود: طرح توسعه واحد تولید داروهای خاص مستقر در شهرک صنعتی آق قلا، از طریق ملی در دست پیگیری بوده تا هرچه سریعتر عملیاتی شود.
به گفته مجید شهبازی مدیرعامل واحد تولیدی داروی خاص در شهرک صنعتی آق قلا، این واحد که سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و دارای حدود ۱۲۰ نیروی متخصص است به ۲۵ میلیون یورو اعتبار برای تامین ماشینآلات نیاز دارد.
حدود ۵۰ خبرنگار رسانههای گروهی گلستان از چهار واحد تولیدی برتر و صادر کننده واقع در شهرک صنعتی گلستان شامل واحد تولید کننده داروهای بیماران خاص، واحد تولید طراح و سازنده انحصاری انواع ماشینهای اتوماتیک با بهرهگیری از دانش بنیان، واحد تولید صنابع چوب و مبلمان واحد پروفیل دیدن کردند و با مدیران این واحدها به گفت و گو نشستند.
لزوم سرمایهگذاری در بازاریابی صنایع چوب و مبلمان
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: تولیدات حوزه صنایع چوب و مبلمان استان در سالهای اخیر رشد مطلوبی پیدا کرده و نیازمند سرمایهگذاری بیشتر درحوزه بازاریابی است.
حسنزاده افزود: محصولات صنایع چوب و مبلمان واحدهای تولیدی گلستان به کشورهای تاجیکستان، ترکمنستان و قزاقستان صادر می شود و ایجاد خوشههای صنعتی و حمایت از تولیدکنندگان این صنعت برای حضور پررنگ در نمایشگاهها، روند صادرات این تولیدات را سرعت خواهد بخشید.
وی بر حمایت همه جانبه در حوزه صنعت از واحدهای تولیدی صنایع چوب و مبلمان گلستان تاکید کرد.